Tentje huren Spanje op Camping aan zee. Dit is echt de voordeligste.

Wij wilden tentslapen met de verwanten, maar wilden geen tent aanschaffen. Dus ben ik met mijn vrouw achter de PC gekropen om eens rond te gaan kijken op het web wat er allemaal mogelijk was op dit terrein.

safaritent huren

Een huurtent vinden was ons doeleinde omdat we niet het idee hadden dat we dit ieder jaar zouden gaan doen en dat we dan direct een prijzige tunneltent moesten aankopen die we waarschijnlijk daarna nooit meer zullen gebruiken.

Het zou fijn zijn om ook gelijk een compleet ingerichte tunneltent te hebben, want de waarheid is dat wij geen ras kampeerders zijn maar gewoon een huisgezin die dit ook eens wil doen. Elk jaar duiken we met de familie in een vakantieresort en laten ons dan een paar weken verwennen. Maar dit jaar wilden we een kampeervakantie met een volledig ingerichte safaritent. Want zeg nu zelf: een beetje gemak op je vakantie is toch wel aanlokkelijk. Je werkt het gehele jaar hard met zijn allen, dus we behoren niet af te zien tijdens onze kampeervakantie. Een echte vakantietent die passend is voor een gezinsvakantie om te gaan genieten van rust, natuur, bos en strand. Want dat is wat we wilden.


We hadden het voornemen om dit ook in Spanje te gaan doen en vonden informatie over de weelde van licht reizen maar toch het gevoel van kamperen op deze webpagina. Ze beschikken beschikt over prachtige safaritenten en praktische tunneltenten. Deze worden verhuurd op camping Costa Brava. We werden direct enthousiast toen we dit zagen en het was ook geoorloofd om bijzettenten te krijgen, want we wisten nog niet precies wie van de familie mee zou gaan. Dus toch praktisch om te weten dat we op deze wijs toch nog een beetje luxe konden hebben, maar toch ook lekker buiten in de natuur leven.
Costa Brava ligt in Catalonie en is een van de meest (meer info) geliefde vakantieplekken in Spanje. Het is een heerlijke regio om met je familie door te brengen. Costa Brava betekent ruige, wilde kust. Het ruige, soms onherbergzame karakter van de kust met zijn vele onregelmatige rotsen heeft een enorme aantrekkingskracht. Onze jongens zijn absoluut bezeten van snorkelen en de oudste wil zelfs duiklessen gaan volgen. Nu het water is er vaak buitengewoon helder wat de streek bij uitstek geschikt maakt voor duikers. Dus bij hebben besloten om onze kampeertent te gaan huren voor een heerlijke kampeervakantie in Spanje.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Tentje huren Spanje op Camping aan zee. Dit is echt de voordeligste.”

Leave a Reply

Gravatar